BRÁNY & VRATA PTÁČEK - posuvné brány a teleskopická vrata

Šikmá 216, 252 62 Horoměřice Středočeský kraj

Web: www.brany.net
IČO: 67933611
Email: info@brany.net
Mobil: +420 602 108 035 - pan Ptáček (jednatel společnosti)

Nabízíme kvalitní posuvné brány a automatická vrata:

 

  • teleskopická dvojdílné a trojdílné
  • posuvné brány po kolejnici
  • nesené brány bez kolejnic otočné křídlové brány
  • otočné křídlové skládací brány
  • pohony

Dvojdílná teleskopická brána řeší problém nedostatku bočního prostoru, který je třeba mít pro zajíždění klasické posuvné brány. Dvojdílná teleskopická brána, kterou pro vás na míru navrhneme, sestrojíme i namontujeme, ušetří až 46 % bočního prostoru. 

Dvojdílné teleskopické brány se skládají ze dvou křídel. Jedno křídlo brány je posouváno po kolejnici elektrickým pohonem přes ozubený hřeben, druhé pak přes lanový převod, z vnější strany skrytý. Tento systém v praxi prokázal vysokou spolehlivost, a to i v zimním období.

Teleskopické brány je možné instalovat i v místě, kde je mírný svah. Maximální bezpečný sklon je 4,5 %, ale vhodnost řešení je třeba vždy individuálně posoudit. S výběrem nejvhodnější varianty vám rádi pomůžeme.

Dvojdílné teleskopické brány jsme začali úspěšně navrhovat a montovat jako jedna z prvních firem v ČR již v roce 2007. Za naší prací tak stojí šest let praxe vybudované na vlastních nápadech, nikoli na kopírování ostatních.

V současnosti máme za sebou více než 250 úspěšných instalací v celé České republice a na Slovensku. Spolupracujeme s několika firmami ze zahraničí, např. ze Slovenska, Portugalska, Argentiny nebo Itálie.

Trojdílná teleskopická brána řeší stejně jako dvojdílná teleskopická brána nedostatek bočního prostoru, který je třeba mít pro zajíždění klasické posuvné brány. Trojdílná teleskopická brána, kterou pro vás na míru navrhneme, sestrojíme i namontujeme, však ušetří až 61 % bočního prostoru.

První trojdílnou teleskopickou bránu jsme sestrojili na přelomu let 2008/2009. Jejím sestrojením jsme navázali na zkušenosti s konstruováním a výrobou dvojdílných teleskopických bran. Výrobu dvojdílných i trojdílných teleskopických bran stavíme již od roku 2007 výhradně na vlastních originálních nápadech, nikoliv na kopírování druhých. Nyní máme za sebou již více než 250 úspěšných instalací teleskopických bran v celé České republice a na Slovensku.

 

Ověřená firma

Otevírací doba

Dle telefonické domluvy a objednávek.

Kontaktovat firmu