AG PANEL s.r.o. - zemní a výkopové práce, základové desky Praha

Roháčova 145/14, 130 00 Praha - Žižkov Hlavní město Praha

Web: www.agpanel.cz
IČO: 02769221
Email: privrel@agpanel.cz
Mobil: +420 776 167 777 - pan Přivřel (majitel)

Společnost AG Panel s.r.o. poskytuje výstavbu rodinných domů v oblasti dřevostaveb.

Kvalitní a cenově dostupné rodinné domy naleznete v naše katalogu.

Všechny tyto domy lze individuálně měnit dle požadavků zákazníků, nebo dané dispozice pozemku. Především individuální výstavba je naší předností.

Pro každého klienta je zdarma zpracována prvotní studie domu včetně osazení na pozemek a zpracování a zpracování orientačních nákladů na výstavbu.

Specializujeme se na:

  • ZEMNÍ A VÝKOPOVÉ PRÁCE
  • ZÁKLADOVÉ DESKY

Základové desky:

Rozhodnutí o typu konstrukce základové desky ovlivňuje několik faktorů – velkou roli hraje sklon terénu, požadavky na výšku základové desky  a také skutečnost, zda bude dům postaven v pasivním nebo jiném standardu.

Zohlednit se musí i složení a únosnost podloží, úroveň hladiny spodní vody a nebezpečí záplavové vlny. Cena by proto neměla být pro tak důležité rozhodnutí jediným hlediskem, neboť základová konstrukce patří k nejdůležitějším článkům stavby.

Základová deska domu přenáší statické i dynamické zatížení objektu do podloží. Musí být stabilní. Zároveň však musí splňovat energetické požadavky dané typem stavby – čím lepší zateplení, tím náročnější bude konstrukce desky. Konstrukčně nejnáročnější desky tedy mají pasivní domy.

 

Ověřená firma

Otevírací doba

Dle telefonické domluvy.

Kontaktovat firmu