STONES CATERING s.r.o. Praha - catering, gastronomické akce

Slovanský Ostrov 8, 196 00 Praha Hlavní město Praha

Web: www.stonescatering.cz
IČO: 27248674
DIČ: CZ27248674
Email: info@stonescatering.cz
Mobil: +420 777 759 630 - Bartošová (majitelka, catering)


STONES Catering je česká společnost se sídlem v Praze
, založena v roce 2000 a oceněná prestižním titulem Superbrand. S počtem 880 akcí ročně se řadí k předním a nejvyhledávanějším cateringovým společnostem v České republice a má celoevropskou působnost.


Je známá nejvyšší kvalitou svých pokrmů, bezchybným servisem, důrazem na detail a také svým profesionálním, přátelským a pozitivním přístupem.


SLUŽBY

Slavnostní večeře - NA ÚROVNI, S VKUSEM A CITEM PRO DETAIL. DOKONALÝ SERVIS PRO KAŽDOU VELKOLEPOU UDÁLOST.

Svatba - POCTIVÉ SUROVINY, ORIGINÁLNÍ CHUŤOVÉ KOMBINACE, KREATIVNÍ SERVÍROVÁNÍ I KLASIKA POVÝŠENÁ NA ZCELA NOVOU ÚROVEŇ.

Soukromé události - AŤ UŽ JDE O OSLAVU, PARTY, NEBO RODINNÉ SETKÁNÍ, SPOLEHNĚTE SE NA NÁS. UŠETŘÍTE TAK ČAS, KTERÝ MŮŽETE STRÁVIT S VAŠIMI BLÍZKÝMI.

Firemní večírky - PŘEKVAPTE SVÉ ZAMĚSTNANCE ČI OBCHODNÍ PARTNERY JEDINEČNÝM EVENTEM, NA KTERÝ BUDOU DLOUHO VZPOMÍNAT

Kongres a konference - PROFESIONÁLNÍ SLUŽBY I PRO VELKÉ MNOŽSTVÍ HOSTŮ JSOU PRO NÁS SAMOZŘEJMOSTÍ

LOKALITY

Palác Žofín
Kulturní a společenský prostor přímo v srdci hlavního města. Historická budova paláce Žofín skýtá výhled na ikonické panorama Prahy, přičemž sama je zasazena do příjemného prostředí parku na Slovanském ostrově. Prostor bude exkluzivně naší lokalitou od začátku roku 2020. Reprezentativní sály nabízejí prostory pro obchodní jednání a kongresy, společenská setkání či komorní koncerty. Palác Žofín je rovněž atraktivní lokalitou pro konání svateb.

PVA Letňany
Nejmodernější a největší veletržní prostory v Praze jsou další z našich exkluzivních lokalit, kde zajišťujeme servis na gala i soukromých akcích. Kromě samotných veletrhů se zde konají také koncerty, konference, kongresy, fashion i sportovní akce a další společenské události.

SaSaZu
Velmi variabilní místo s vynikající technickou vybaveností, hodící se jak na koncerty, tak i na konference, galavečeře nebo soukromé večírky.

 

 

Ověřená firma

Otevírací doba

Dle telefonické domluvy a objednávek.

Kontaktovat firmu