STAVEBNÍ PRÁCE KARPÍŠEK - stavební a bourací práce, montáže sádrokartonů a instalatérské práce Praha

Roháčova 27, 130 00 Praha 3 Hlavní město Praha

Web: www.petrkarpisek.cz
IČO: 63625865
DIČ: CZ7003230113
Email: karpisek.petr@seznam.cz
Mobil: +420 777 569 511 - pan Karpíšek (majitel)

Naše služby nabízíme od roku 1995. Za tuto dobu jsme zrekonstruovali nespočet domů a bytů. Naše práce je vidět i řadě komerčních prostor.

Za dobu naší existence jsme spolupracovali s řadou dodavatelů a vybrali si jen ty nejkvalitnější. U těchto dodavatelů jsme si vybudovali dobré jméno a díky dlouholeté spolupráci vám můžeme nabídnout nejkvalitnější materiály za příznivé ceny. Totéž platí i o našich partnerech, kteří zajišťují další odborné práce.

NABÍZENÉ SLUŽBY 

  • Sádrokarton

Naší hlavní specializací jsou sádrokartonové montáže. V současné době snad nenajdete rekonstruovaný objekt nebo novostavbu, kde by nebyl použit sádrokarton. Je to moderní a univerzální stavební materiál.

Když se spojí jednoduchost jeho použití a naše zkušenosti, lze vytvořit nádherný interiém s detailními prvky, kde by jiným stavební materiál jen těžko obstál.

  • Voda, topení, plyn a elektrika

Žádná stavba se neobejde bez rozvodů vody, topení, plynu a elektřiny. Díky našim dlouholetým a prověřeným partnerům dokážeme zajistit instalaci těchto rozvodů. A to včetně rozvodů v bytových domech.

  • Stavební a bourací práce

Postavit dům nelze pouze ze sádrokartonu, proto zajišťujeme hrubé stavební i finální začíšťovací práce. Zprostředkujeme stavbu plotů, gabionových sítí, pokládky podlahových krytin, obkladů a dlažeb.

Ověřená firma

Otevírací doba

Dle telefonické domluvy a objednávek.

Kontaktovat firmu