TREZORY RADLA - servis, prodej, otevírání a opravy trezorů po celé ČR

Jabloňová 1716/65, 10600 Praha Hlavní město Praha

Web: www.trezory-info.cz
IČO: 40591301
DIČ: CZ40591301
Email: servis@trezory-info.cz
Mobil: +420 602 203 512 - pan Radla (majitel)

Trezory servis, se specializuje na služby v oblasti trezorů. Zejména se jedná o servis trezorů a trezorových skříní v širokém sortimentu od mnoha českých a světových výrobců, opravy a repase starých trezorů, přestavby a opravy zámků, otevírání trezorů, výroba klíčů.

Dále nabízíme služby v oblasti zabezpečení majetku, které zahrnují výrobu, dodávky a montáž zabezpečovacích prvků (bezpečnostní zámky, klíče, dveře, mříže atd.).

Samozřejmostí je prodej trezorů přímo na míru dle přání zákazníka. 

  • Servis a Otevírání Trezorů


Naší hlavní nápní práce jsou služby spojené s dodávkami trezorů a trezorových skříní. Zejména jejich opravy a repase starých trezorů, přestavby a opravy zámků, otevírání trezorů, výroba klíčů a kompletní servis s tím spojený. Zákazníkům je neustále k dispozici naše pohotovost, která je připravena řešit veškeré problémy a přání zákazníků.

  • Zabezpečení Majetku


Dále nabízíme služby v oblasti zabezpečení majetku, které zahrnují výrobu, dodávky a montáž zabezpečovacích prvků (bezpečnostní zámky, klíče, dveře, mříže atd.). Samozřejmostí je individuální osobní setkání, abychom byli schopní nastavit nabídku přesně dle přání a potřeb zákazníka, tak aby došlo k maximální spokojenosti objednatele.

 

PRODEJNÍ SKLAD A DÍLNY:

TAUSSIGOVA 9

PRAHA 8

Ověřená firma

Otevírací doba

Dle telefonické domluvy a objednávek.

Kontaktovat firmu