DASTAV DANĚK - rekonstrukce bytů a bytových jader, elektrikářské a práce a montáž sádrokartonů

Mazurská 523/15, Troja 181 00 Praha 8 Hlavní město Praha

Web: www.dastavreko.cz
IČO: 48053457
Email: danek.bohumil@seznam.cz
Mobil: +420 774 130 655 - pan Daněk (majitel)

Svými výhodnými cenami a vynikající kvalitou práce jsme si za dlouhá léta činnosti získat již desítky spokojených zákazníků.
Jednotlivé projekty konzultujeme přímo se zákazníkem, přičemž na základě obhlídky domu nebo stavby se nejprve spolu dohodneme na cenové nabídce a následně začneme pracovat.

 

  • REKONSTRUKCE BYTŮ A BYTOVÝCH JADER
     

Nabízíme Vám kompletní rekonstrukční práce bytů, domů a kancelářských prostor. Tuto stavební činnost provádíme od roku 1993. Během tohoto období jsme nabyli bohaté zkušenosti, na základě kterých Vám nabízíme profesionální a odborné provedení stavebních prací za přijatelné ceny. Práce provádíme převážně v Praze a Středočeském kraji.

Hlavní náplní naší práce jsou rekonstrukce bytů a domů zaměřené převážně na komplexní renovaci, z nichž převládá rekonstrukce bytového jádra.

Rekonstrukce bytů zahrnují bourací a demoliční práce s odvozem sutě a stavebního odpadu, různé zednické úpravy, provedení nových omítek a stěrek, následné malířské a natěračské práce, betonáž potěrů, nivelizaci podlah a jiné. Z těch nejžádanějších můžeme zmínit předělávky nebo přestavby bytových jader, rekonstrukce koupelen, různé obkladačské práce, sádrokartonářské práce, pokládku dřevěné a laminátové podlahy, výměnu oken, interiérových dveří a zárubní, elektroinstalační a vodoinstalační práce.

  • MALOVÁNÍ
     

Realizujeme všechny druhy malířských prací, jako – malování bytů, nátěry v interiéru, exteriéru, stěrkování, omítky, nátěr oken a dveří.

Před malováním zakryjeme nábytek a podlahy fóliemi, které zabrání znečištění. Při malířských pracích zajišťujeme i jednoduché úklidové práce, jako mytí podlah, oken a jiných znečištěných bytových částí. Pomůžeme Vám s přestěhováním nábytku a přemístit. Na všechny námi provedené práce i malířské práce dáváme vysokou záruku.

  • SÁDROKÁRTONOVÉ PRÁCE
     

Provádíme sádrokartonářské práce, montáže sádrokartonových konstrukcí a nabízíme komplexní realizace sádrokartonových interiérů a vestaveb v regionu Praha a Středočeský kraj.

- Projekty sádrokartonových konstrukcí: interiéry ze sádrokartonu a návrhy dispozičního rozdělení prostorů sádrokartonovými příčkami, obklady a podhledy.

- Montáže sádrokartonových příček: realizace sádrokartonových interiérů a suchých vnitřních staveb dle Vašich i našich návrhů.

  • ELEKTRO PRÁCE
     

Provádíme drobné opravy a elektro instalace jako jsou opravy jističů, zásuvek, zapojování elektrických zařízení, opravy lamp a světel a mnoho dalších drobných oprav. Provádíme však také práce většího rozsahu jako zejména rekonstrukce, opravy a budování elektrických sítí v bytě či rodinném domě.

Ověřená firma

Otevírací doba

  • Pondělí 14.00 - 18.00hod.
  • Úterý 14.00 - 18.00hod.
  • Středa 14.00 - 18.00hod.
  • Čtvrtek 14.00 - 18.00hod.
  • Pátek Zavřeno
  • Sobota Zavřeno
  • Neděle Zavřeno
V jiný čas dle předchozí telefonické domluvy.

Kontaktovat firmu