KLEDEPO s.r.o. – zemní práce, autodoprava, prodej písku a štěrku Praha - východ

U Obalovny 488, 250 67 Klecany Hlavní město Praha

Web: kledepo.cz
IČO: 06141846
Email: kledepo@kledepo.cz
Mobil: +420 602 309 997 - pan Med (jednatel firmy)

Proč přijet k nám?
Nabízíme řadu služeb na jednom místě, tedy již nemusíte kontaktovat více dodavatelů. U nás najdete nabídku zemních prací, autodopravu pro materiály a sutě a navíc i třídění naším vlastním zařízením. Jako další podslužbu nabízíme využití váhy Tamtron.

Založili jsme vlastní deponii na velmi strategickém místě - v Klecanech. Nabízíme snadnou dostupnost do Prahy a také našeho okolí. Navíc u nás najdete komplexní servis.

Pro svůj areál jsme si vybrali vhodné místo, které umožňuje velmi snadnou dostupnost, ať už jedete z Prahy nebo našeho okolí.

Materíály, které u nás najdete:

  • Písky
  • Štěrky
  • Kamenivo
  • Zahradní materiál

Služby, které poskytujeme: 

  • deponie

Vyklízíte dům, upravujete zahradu, bouráte nebo provádíte jinou činnost, při které vzniká odpad a vy nevíte co s ním? Jednou z možností je přijet do naší Deponie Klecany a všechno uložit u nás. Pokud nechcete nikam jezdit, stačí nám zavolat a my se o vše postaráme. Přistavíme kontejner případně ho za vás i naložíme a vše uložíme.

  • autodoprava 

Nabízíme autodopravu všech námi nabízených materiálu v okruhu 50km od Klecan. Disponujeme vozovým parkem, tedy vám dovezeme materiál vždy za tu nejlepší cenu. V našem areálu máme také vlastní váhu. Díky tomu naložíme vždy přesné množství, jaké se objednáváte. Ještě jste u nás nebyli a nevíte, co nabízíme? Pak se podívejte na naší nabídku materiálů.

  • zemní práce 

Věděli jste, že se nezabýváme pouze deponií, ale že se také zaměřujeme na stavební činnost a zemní práce? Další naše služby naleznete na PNstav.cz.

K deponii přidáváme naší službu zemní práce a další podslužby, kde využíváme našich stavebních strojů. Díky tomu si můžete objednat složení dovezeného materiálu a další práci s ním. Naopak si také můžete zavolat o vykopání zeminy a následné její odvezení - tedy vše máte naprosto bez starostí.

  • kontejner 

Vůbec k jedné z nejoblíbenějších služeb patří objednávání kontejneru. Ten jsme ochotni dovézt v okruhu až 50km od naší deponie. Naložte ho čím potřebujete a my si pak poradíme s uložením odpadu. Pokud máte těžší náklad, který sami nezválednete naložit do kontejneru, pak vám pomůžeme i s jeho naplněním.

Ověřená firma

Otevírací doba

Dle telefonické domluvy a objednávek.

Kontaktovat firmu