Jan Mrzílek IZA – indikace zemských anomálií

Hrdinů 1157, 431 11 Jirkov Ústecký kraj

Web: kvalifikovany-proutkar.cz
IČO: 10419276
Email: mrzilek@seznam.cz
Email: mrzilek.iza@seznam.cz
Mobil: +420 736 752 053 - pan Mrzílek

FIRMA Jan Mrzílek IZA – indikace zemských anomálií nabízí: 

Proutkařské služby – vyhledávání podzemních zdrojů vod, tektonických poruch, geologických rozhraní, určování GPZ, telestézické expertízy, indikace geoanomálií. Vhodné také v předprojektové přípravě pro projektanty, investory, vlastníky nemovitostí. Individuální výuka pracovníků v oboru, vhodné např. pro vrtmistry.

Vyhledávání podzemních zdrojů vod - Základní průzkum pozemku pro zjištění přítomnosti vodních pramenů k zachycení vrtanou či kopanou studnou, nebo terénním zářezem. Současně je provedeno nezávazné měření hloubky a vydatnosti pro předběžnou orientaci. Přesné hodnoty jsou později zjištěny při čerpací zkoušce hotového ověřovacího průzkumného vrtu při předání díla. Průzkum podává podrobnou a velmi bohatou základní informaci o poměrně malém území, nezbytnou pro další kroky k úspěšné realizaci, případně včasné zastavení investičního záměru v případě nevyhovujících podmínek. Kvalitní hydrogeologický posudek a vodárenský projekt obvykle z takovéhoto průzkumu čerpají a staví na něm. V opačném případě nebývají už tak kvalitní a dosahují pouze obecnější informační úroveň.

Vyhledávání tektonických poruch, geologických rozhraní - Podrobný průzkum nezbytný pro zajištění dostatečného množství potřebných informací pro dobře řešené projekty ve výstavbě, odpovídajícím způsobem reagující na místně detailní znalost změněné stability podloží, přesahující možnosti databáze Geofondu i obecně specializované znalosti odborných pracovníků v oboru geologie. Výsledky průzkumu lze pak obvykle ověřit cílenými, přesně umístěnými sondami nebo vrty. Nedochází tak k zbytečným investicím do nákladného vrtného průzkumu, provedenému dle nahodilého výběru umístění s minimální nadějí na zasažení rizikových míst na pozemku.

Indikace geoanomálií - Geo – anomálií, jak už název napovídá, je každá výraznější výjimka, změna či jinakost lokálních vlastností a podoby geologické stavby okolního horninového prostředí země.

Práce proutkaře je první fází seriozní projektové přípravy a přináší velké množství důležitých informací a upozornění, která geolog a hydrogeolog v geofondu zdaleka ne vždy nalezne a bez nich se pak zbytečně dopracuje k nekvalitním, skutečně reálné situaci neodpovídajícím závěrům. Překvapivě často se s nimi setkáváme všude tam, kde se investor spokojí s klasickým geologickým průzkumem pouze v rozsahu zákonného předpisu.

GPZ – tzv. Geopatogenní zóny - Geoaktivní energetické projevy země, působící na psychiku člověka a ovlivňující veškeré živé organismy prostřednictvím jejich biopole, tedy jakéhosi ochranného a komunikačního energetického obalu, někdy též nazývaného aura. Jedná se o zcela přirozený jev registrovaný podvědomím a většina živočichů na jeho dlouhodobé působení spontánně reaguje.

 

Ověřená firma

Otevírací doba

Dle telefonické domluvy a objednávek.

Kontaktovat firmu